Küs Çiftleri Barıştıran Hediyeler

Küs Çiftleri Barıştıran Hediyeler

Küsleri barıştıran hediyeler veya özür dilerim hediyeleri olarak tanımlayabileceğimiz bu ürünler, dargınlık yaşadığınız sevgilinizle aranızı düzeltmenize yardımcı olacaktır. Hele ki, alacağınız hediyeye birde kendinizi affettirme notu yazarsanız, barışmamanız içten bile değil! Küs çiftleri barıştıran hediyeler yazımız içerisinde listelendi. Siz, sevgilinizin yaşam tarzı, hobileri, zevkleri ve hoşlandığı renkleri göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz.


Küs Çiftleri Barıştıran Hediyeler

-Son günlerde 3D led gece lambaları popüler olmaya başladı. Sevgililer için kalp ve sonsuz figürlü gece lambaları üretilirken, aynı zamanda kişiye özel resimli 3D led lambalarda tasarlanıyor. Küçük bir hata yaparak sevgilinizin kalbini kırdığınızı düşünüyorsanız, ona bu şekilde bir özür dilerim hediyesi verebilirsiniz.

-Küs çiftleri barıştıran hediyeler arasında açılan kalp kolyeleri de yer almaktadır. Bu kolyeler, çiftlerin isimlerine özel tasarlandığından dolayı sevgilinizle aranıza kara kedi girdiğinde, onunla barışmanız için ideal bir hediye seçimidir. Açılır kalp kolyelerini, roz ve altın kaplama modelleriyle www.naliserif.com adresinde bulabilirsiniz.

-Aksesuar alanında küsleri barıştıran hediyeler aslında çoğaltılabilir. Sadece kalp kolyeler değil, isimli bileklikler ve sonsuz aşk sembollü kolyelerde yapılan hatayı telafi edebilmek amacıyla hediye edilebilir. Arapça yazılı sevgili bileklikleri, resimli anahtarlıklar ve aynı modelde bay-bayan yüzüklerde tercih edilebilir.

-Gerek sözleriniz, gerekse de jestleriniz mükemmel olursa sevgiliniz buna kayıtsız kalamaz. Özür dilerim hediyeleri içerisinde yer alan sevgiliye özel web sitesi yaptırma fikri de, affetmenin erdemlik olduğunu vurgulamak için güzel bir yöntem. Yaptıracağınız web sitesinde ona alan aşkınızı tarif edebilir, ismine özel manidar şiirler yazabilir ya da dünyadaki en güzel çiçekler gibi tatlı olduğunu belirten güldüren notlar ekleyebilirsiniz.

-Tatlı lezzetler ile küslüğünüzü bitirmeye ne dersiniz? Meyve sepetleri, çikolata sepetleri ve kalpli kurabiyeler gibi lezzetler, aranızı yapacak en tatlı hediyeler olabilir. Özellikle canlı çiçek klasiği yapmak istemeyenler için özür dilerim hediyelerinden biri olan kalpli kurabiyeler ve çikolatalar mükemmel bir alternatif oluşturuyor diyebiliriz.

-Küs çiftleri barıştıran hediyeler listemizin son sırasında ise özel tasarımlar yer almaktadır. Sevgiliniz size ne kadar kızmış olursa olsun, kendine özel yaptırılmış bir hediyeye hayır diyemez! Kendinizi affettirmek için ona özel bir yüzük ya da kolye yaptırmayı deneyin deriz…

Etiketler: küs çiftleri barıştıran hediyeler, özür dilerim hediyeleri, küsleri barıştıran hediyeler
Eylül 22, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR