Kurban Bayramı Kampanyalı Gümüş Yüzükler

Kurban Bayramı Kampanyalı Gümüş Yüzükler

En şık ve kaliteli gümüş yüzükler ile aksesuar dünyasının zirvesinde yer alan Nali Şerif, bu bayramda en uygun fiyatlarla müşterilerinin yanında! Kurban Bayramı kampanyalı gümüş yüzükler ile orijinal takılara, çok düşük fiyatlara sahip olabilirsiniz. Saf gümüş erkek yüzük ve bayan yüzük tasarımlarını, el işçiliği kullanarak süsleyen markamız ücretsiz kargo, taksitli alışveriş ve sertifikalı ürün ayrıcalıklarıyla müşterilerine 27 yıldır hizmet vermektedir. Bayramda takılarıyla ön planda olmak isteyenler kampanyalı gümüş yüzük modelleri ile kıyafetlerini taçlandırabilirler!


Gümüş Yüzük Çeşitleri ve Fiyatları

Gümüş yüzükler, sadece altın takılara bir alternatif değildir. Aynı zamanda başlı başına şık bir takı çeşididir. Saf gümüş erkek yüzükleri takım elbiselerle veya spor tarz kıyafetlerle kombine edilebilmektedir. Bayan yüzük modelleri de gündelik giysilerle ve abiye diye tanımladığımız özel gece elbiseleriyle muhteşem bir ahenk yakalamaktadır. Genel olarak modern, retro, dini, milli ve sade tasarımlı olarak yüzükleri kategorilendirebiliriz. Fiyatları ise ürünün işçilik oranına ve gramajına göre 50 TL ile 300 TL arasında değişkenlik göstermektedir.


Kurban Bayramı Kampanyalı Gümüş Yüzükler

Bayramda şıklığınıza şıklık katmak istiyorsanız, ! Kurban Bayramı kampanyalı gümüş yüzüklerden faydalanabilirsiniz. Onxy, zirkon, lal, akuamarin, safir, akik, ametist ve yakut gibi değerli taşlarla süslenmiş yüzüklerden, el yazması madene kazıma tasarımlara kadar binlerce gümüş yüzük çeşidi bulunmaktadır. Naliserif.com adresinde bulabileceğiniz kampanyalı gümüş yüzük modelleri ve fiyatları açısından fikir sahibi olabilmeniz için bazı tasarımları sizlerle paylaştık. Markanın tüm bay-bayan yüzüklerini görmek ve özelliklerini incelemek için web sitesine bakmanız yeterli olacaktır…

-Pembe kristal taşlı gümüş bayan yüzüğü bayrama özel % 30 indirimle 139 TL’ye satılmaktadır. Aynı indirim pembe zirkon, yakut, su yeşili kristal, aquamarin, safir kristal, amatist ve kristal kesim zümrüt yeşili taşlı bayan yüzüklerinde de geçerlidir.

-Kare kapşonlu yeşil akik ve kaplan gözü taşlı tasarımlarda, Kurban Bayramı kampanyalı gümüş yüzükler arasında yer almaktadır. 449 TL olan etiket fiyatları bayram boyunca % 45 indirim uygulanarak, 249 liraya düşürülmüştür.

-Kişiye özel ürünlerimizden biri olan Arapça isimli gümüş yüzüklerde de % 38 bayram indirimi bulunmaktadır. Mine işlemesiyle göz kamaştıran bu modelin güncel fiyatı ise 249 TL’dir.

Etiketler: Kurban Bayramı kampanyalı gümüş yüzükler, saf gümüş erkek yüzük, kampanyalı gümüş yüzük modelleri
Ağustos 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR