Kurban Bayramı Hediyeleri

Kurban Bayramı Hediyeleri

En güzel bayram hediyesi tavsiyeleri ile bu bayramda da siz değerli okurlarımızın yanındayız! Bayramda ne hediye edilir diye düşünenler, anneme veya kayınvalideme ne yakışır ya da erkek akrabalara ne alsam derdinde olanlar hiç endişelenmeyin! Nali Şerif Gümüş’te herkese göre bir hediye bulabilirsiniz. Üstelik hediyelerimiz aynı zamanda her keseye de uygun fiyatlı ürünlerdir. İşte sizler için seçtiğimiz kurban bayramı hediyeleri


En Ucuz Kurban Bayramı Hediyesi Zincirli Küpeler

Sadece 49 liraya satın alabileceğiniz zincirli yüzüklerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Kalp ve ay yıldız Türk Bayrağı sembolleriyle süslenmiş olan zirkon taşlı bu küpelerin 10 lira farkla roz kaplama seçenekleri ve çok daha farklı modelleri de bulunmaktadır. Bayan arkadaşlara bayramda ne hediye edilir derseniz, yılın en popülerleri arasında yer alan bu zincirli küpeleri tercih edebilirsiniz.


Anneler ve Kayınvalideler İçin Elmas Montür Görünümlü Yüzükler

İki farklı seçeneği olan elmas montür görünümlü yüzük modelleri annelerinize oldukça çok yakışacak. Dilerseniz yalnızca zirkon taşıyla, dilerseniz de zirkon ve onxy taşlarıyla süslenmiş modelleri bayrama özel yüzde 22 indirim oranıyla 69 liraya sipariş edebilirsiniz. İndirimli Kurban Bayramı hediyeleri kategorisinde bulunan bu modeller haricinde anneler için tasarladığımız doğal taşlı yüzüklerimize de göz gezdirebilirsiniz.


Dini Takılardan Hoşlananlara Nali Şerif Bileklikleri

Dini motifli aksesuarlarımız içerisinde en çok rağbet gören modellerimizden biridir. 99 TL fiyat etiketi ve zarif tasarımı ile dikkat çeken bu modelde zirkon taşları kullanılmıştır. Aynı modelin birçok renk seçeneği bulunmaktadır ayrıca altın ve roz kaplamaları olanları da mevcuttur.


Erkekler İçin Kurban Bayramı Hediyeleri

Erkekler için en güzel bayram hediyeleri tavsiyeleri; 925 ayar gümüş tesbih, yüzük, kolye ve bileklik modelleridir. Özellikle birçok erkek tarafından tercih edilen ve çokça talep gören doğal taşlı yüzükler, Mührü Şerif yüzükleri, Osmanlı devlet armalı ve tuğralı modeller babanız, erkek kardeşiniz, eşiniz, abiniz veya diğer erkek tanıdıklarınız için eşsiz bir hediye seçeneği oluşturabilir. Birbirinden farklı Kurban Bayramı hediyeleri özel tasarımları ve avantajlı ödeme seçenekleriyle birlikte www.naliserif.com ‘da sizlerin beğeni ve taleplerinizi bekliyor.

Etiketler: Kurban bayramı hediyeleri, en güzel bayram hediyeleri tavsiyeleri, bayramda ne hediye edilir
Temmuz 31, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR