Hediye Üstüne Yazılacak Notlar

Hediye Üstüne Yazılacak Notlar

Sevdiğiniz kişiye çok sevineceği bir hediye aldığınızda, hediye kutunuza bir de ona özel bir not yazarsanız mutluluğunu ikiye katlayabilirsiniz. Ayrıca hediye üstüne yazılacak notlar sayesinde aldığınız ürünü daha anlamlı kılabilir ve farklı manalar ekleyebilirsiniz. Çünkü sözcükler hafızalardan silinmez ve hediyenin kıymetini arttırır. İşte duygu ve düşüncelerinizi aktarmanıza yardımcı olabilecek en etkileyici hediye notları


Hediye Üstüne Yazılacak Notlar

-Sensiz geçen dakikaları yaşamamak için seninle olmadığımızda zamanı durdurmak istiyorum. Seni seviyorum.

- Seni bana getiren bu güne ve kalbimi titreten sevgine teşekkürlerimi borç bilirim. Ruhuma nefes veren bu kadına minik bir hediye.

- Senin kadar güzel bir hediye vermek isterdim sana fakat bunun imkansız olduğunu anladım. Güzel olan her şey sanki sende toplanmış. İyi ki varsın.

-Sevgiliye hediye notu hazırlarken şu şekilde esprili cümlelerde kurabilirsiniz: Hiçbir buluş, benim seni bulmamdan daha büyük etki yaratamaz =)

-Hayatımı güzelleştirdiğin, yüzümü güldürdüğün ve aşka anlam verdiğin için teşekkür ederim. Hep benimle kal sevgilim.

-Bu güne kadar bırakmadığı ellerini, nefes aldığım sürece bundan sonra da bırakmayacağıma emin olabilirsin.

-Hitap şekilleri de hediye üstüne yazılacak notlardan biridir. İlkim sonum, güneşim ayım, gecem gündüzüm, varım yoğum, güzel kokulum ve tatlı işgalcim gibi…


Doğum Günlerinde Hediye Üstüne Yazılacak Notlar

-Dolduracağın tüm yaşlarda Rabbim sana sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat versin inşallah.

-Sen bana iyi günde, kötü günde her şeyimi paylaşabileceğim bir dost verdin, bende sana küçük bir hediye veriyorum. Nice mutlu senelere.

-Sana verebileceğim en güzel hediye aslında sonsuz sevgim ve aşk dolu kalbimdir. Bu sadece bensizken bile beni düşünebilmen için sembolik bir hediyedir =)

- Yılların sormadığı, yolların yormadığı, dostların unutmadığı bir ömür için, bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın kutlu olsun.

En etkileyici hediye notları haricinde dilerseniz, kişinin isminin baş harflerine bir şiir yazabilir ya da onun sevdiği bir şarkının mısralarından hediyenize uygun olanı ekleyebilirsiniz. Bazen hediye üstüne yazılacak notlar ile yüz yüze konuşmaktan çekinilenler kolaylıkla dile getirebilir…

Etiketler: hediye üstüne yazılacak notlar, en etkileyici hediye notları, sevgiliye hediye notu
Eylül 16, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR