Hediye Listenizde Bulunması Gereken Gümüş Takı Modelleri

Hediye Listenizde Bulunması Gereken Gümüş Takı Modelleri

Sevdiklerinizin keyifle taşıyacakları hediyelerin başında gümüş takı modelleri gelmektedir. Özel veya normal günlerde hediye alma stresinden uzak bir şekilde alışveriş yapmak istiyorsanız, aşağıda yer alan gümüş hediye listesini bir kenara not etmeniz yeterli olacaktır. Çünkü bu listede hediyelik bay/bayan gümüş yüzüklerden, rozetlere kadar birçok aksesuar modelini bulabilir ve sevdiklerinizin giyim tarzlarına göre kolaylıkla seçim yapabilirsiniz. İşte sizler için hazırlanan hediye listenizde bulunması gereken gümüş takı modelleri


Hediye Listenizde Bulunması Gereken Gümüş Takı Modelleri

Koruma dualı kolye: Bayan gümüş kolye kategorisinin en nadide parçasıdır. Damla şeklinde kasası, siyah beyaz minesi ve koruma duaları ile yakın arkadaşlarınız, eşiniz ve anneniz için mükemmel bir seçim olabilir.

Özel hat tasarımlı kolye: İslami kültür ve çevresinde güzel yazma sanatına hat tasarımı denilmektedir. Özel hat tasarımlı bu kolyeyi, özgün aksesuarlardan hoşlanan erkek bir tanıdığınıza vererek onu çok memnun edebilirsiniz.

Klipsli küpe: Birçok farklı modeli bulunan klipsli küpeler, gümüş hediye listesinin olmazsa olmazıdır. Bu küpelerde genellikle siyah beyaz zirkon ve onxy taşları kullanılmaktadır.

Kişiye özel yüzük: Yüzlerce yüzük modeli, hediye alacağınız kişinin ismine en uygun şekilde kişiselleştirilebilir. Bu şekilde beğendiğiniz bir ürünü, özel tasarım yüzük yaptırma şansına sahip olursunuz.

Elmas montörlü küpe: Bayanlar için hediye listenizde bulunması gereken gümüş takı modellerinden biridir. Elmas görünüşlü yapısı, küçük parlak zirkon taşları ve roz kaplamasıyla çok beğenilmektedir.

İki renk kaplamalı bileklik: Kalpli, yıldızlı, sonsuzluk işaretli ve kelebekli gümüş takı modelleri her sezon bayanların gözdesi olmaya devam etmektedir. Sıralanan bu figürlerin hepsi bir modele toplanarak, iki renk kaplamalı bayan bileklik tasarımı oluşturulmuştur.

Safir taşlı yüzük: Lal mavi safir taşıyla, kartal pençesi motifleriyle ve değiştirilebilir yan sembolleriyle hediye seçimlerinde çok tercih edilen bir modeldir.

Sıra taşlı yüzükler: Bayan tanıdıklarınıza özel günlerde alabileceğiniz, hediye listenizde bulunması gereken gümüş takı modelleri arasında sıra taşlı yüzüklerde yer almaktadır. Tek sıra, üç sıra ve beş sıralı alternatifleri bulunmaktadır.

Gümüş tesbih: 925 ayar gümüş taneleri, uygun fiyatı ve isim yazılı imamesiyle listenizde mutlaka olması gereken bir hediye seçeneğidir.

Sedef taşlı erkek yüzüğü: Aksesuarlarında beyazın asaletinden yana olanlara özel tasarlanan sedef taşlı yüzüklerde de, yan semboller kişinin isteğine göre değişebilir özelliğe sahiptir.

Etiketler: hediye listenizde bulunması gereken gümüş takı modeller, bayan gümüş kolye, gümüş hediye
Ağustos 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR