Hediye Gümüş Bileklik Modelleri

Hediye Gümüş Bileklik Modelleri

Gümüş bileklik modelleri, özel günlerin hediyesi olarak ilgi gördüğü gibi düğünlerde de alternatif bir takı çeşidi oluşturmaktadır. Her ne kadar düğün hediyesi denildiğinde, ilk olarak akla altın takılar gelse de artık günümüzde gümüş bileklik ve diğer gümüş aksesuarlarda düğünlerde hediye olarak takılmaktadır. Siz de bütçe ayarlaması yaparak, evlenen arkadaşınıza düğün hediyesi almayı düşünüyorsanız ya da doğum günü, evlilik yıl dönümü veya sevgililer günü gibi özel bir günde zarif bir takı hediye etmek istiyorsanız hediye gümüş bileklik modelleri ile güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.


Hediye Gümüş Bileklik Modelleri

Hediye seçerken, arkadaşınızın ya da partnerinizin zevklerine dikkat etmeniz çok önemli bir etkendir. Hangi tür takılardan hoşlanır, hangi renkleri sever, hangi modelleri daha rahat kullanır? Bu ve bunlara benzer soruların yanıtları sizin en muazzam hediyeye kolayca ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle akrabanızın ya da arkadaşınızın düğününde takı takmayı düşünüyorsanız, zarif ve seçkin görünümleri ile hediye gümüş bileklik modelleri çok iyi bir seçim olacaktır. Düğün hediyesi uzun yıllar boyunca unutulmayacak hediyelerden biridir. Bu nedenle gümüş bayan bilekliği ya da erkek bilekliği alarak, geline ve damada verdiğiniz değerin uzun yıllar boyunca hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.


Hediye Gümüş Bileklik Modellerinin Fiyatları

Gümüş bileklik yüzlerce, hatta binlerce modeli olan bir takı çeşididir. Buna bağlı olarak da hediye gümüş bileklik modelleri fiyat açısından çok geniş bir yelpazeye sahip diyebiliriz. Kadınların beğenerek kullandıkları aksesuarlar içerisinde yer alan gümüş bileklikler 100 ila 300 TL arasında fiyatlandırılmaktadır. Sitemizdeki uygun fiyatlı olan bileklikler, genellikle sade fakat modern tasarımlıdır. Fiyatı daha yüksek olan ürünlerimiz ise taşlı, gösterişli ve ekstrem modellerdir.

Her tarza ve zevke uygun tasarımlarla üretilen gümüş bileklikler erkekler tarafından da kullanılıyor. Erkek gümüş bileklik modellerinde en fazla rağbet gören ürünlerimiz ise pek çok farklı tasarıma sahip deri-gümüş bilekliklerimizdir. Eşinize ya da sevgilinize şık bir özel gün hediyesi veyahut arkadaşlarınıza unutulmayacak bir düğün hediyesi olarak alabileceğiniz gümüş deri erkek bilekliği modellerimizi sitemiz aracılığıyla inceleyebilirsiniz. Mine işlemeli el yapımı bu bilekliklerimizin standart zincir uzunluğu 18 cm olsa da, isteğe göre değişebilmektedir.

Etiketler: hediye gümüş bileklik modelleri, düğün hediyesi, bayan bilekliği, gümüş bileklik
Ağustos 10, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR