Hediye Edilebilecek Gümüş Yüzük Modelleri

Hediye Edilebilecek Gümüş Yüzük Modelleri

Aksesuar mağazalarının ve e-ticaret sitelerinin vitrinlerinde birbirinden farklı hediye edilebilecek gümüş yüzük modelleri yer almaktadır. İşlemeli modellerden, berrak güzelliğiyle etkileyen doğal taşlı modellere kadar birçok renk ve motifte hediyelik yüzük üretilmektedir. Bu yüzüklerin bazısı günümüz desenleriyle donatılırken, bazısı ise dini ve tarihi tasarımlar olarak vitrinlerde yerlerini almaktadır. Eş, dost, akraba ve tanıdıklara hediye edilebilecek gümüş yüzük modellerini ve fiyatlarını yazımız içerisinde bulabilirsiniz…


Eşe/Sevgiliye Hediye Edilebilecek Gümüş Yüzük Modelleri

Eşe ya da sevgiliye hediye almak oldukça keyifli bir iştir. Partnerinizin mutlu olması için en güzelini seçmeye gayret edersiniz. Öncelikle bayanlardan söz edersek; gümüş yüzükler kadınların istisnasız olarak en sevdikleri hediyelerden biridir. Tasarlanan birçok gümüş yüzük modeli, her yaştan ve tarzdan bayanı etkilemeyi başarmaktadır. Rose renkli tasarımlar, desenli alyanslar, kalpli ve farklı tarzdaki tek taşlar, kişiye özel isimli yüzükler ve sıra taşlı seriler bayanlara hediye edilebilecek gümüş yüzük modelleri arasında en çok tercih edilen ürünlerdir.

Beyler ise takı konusunda daha çekingen olmalarına rağmen gümüş yüzük, maskülen ve havalı erkeklerin vazgeçilmezidir. Sevgilinize veya eşinize hediyelik yüzük almaya karar verdiyseniz, burcuna göre doğal taşlı yüzükleri tercih edebilirsiniz. Armalı ürünleri ya da modern tasarımlı yüzükleri inceleyebilirsiniz. Partneriniz daha sade takılardan hoşlanıyorsa, yazılı yüzük modelleri sizin için ideal bir hediye seçimi olabilir.


Arkadaşa ve Akrabalara Hediye Edilebilecek Gümüş Yüzük Modelleri

Yaşı büyük birine hangi gümüş yüzükler alınır derseniz, dini motifli tasarımlar gönülden sevilen büyükler için kusursuz birer armağandır. Nali Şerif, Vav, Elif, Erbaini İdrisiyye ve dua yazılı yüzükler bu grupta yer almaktadır. Sadece yaşı büyük olan akrabalarınız için değil, arkadaşlarınız için de dini yüzükler hayatları boyunca kullanabilecekleri anlamlı birer hediyedir.

Hediye edilebilecek gümüş yüzük modelleri, materyal açısından dayanıklı oldukları gibi fiyat bakımından da oldukça uygundur. Muhteşem görünümleri, kıyafetlerle uyum sağlayan renkleri ve enerji dolu modelleri ile gümüş yüzükler 50 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Tasarım, işçilik oranı, taş çeşidi ve ağırlığına göre hediyelik yüzük fiyatları 500 liraya kadar yükselmektedir.

Etiketler: hediye edilebilecek gümüş yüzük modelleri, hediyelik yüzük, gümüş yüzükler
Ağustos 26, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR