Hediye Edilebilecek Gümüş Takılar

Hediye Edilebilecek Gümüş Takılar

Hediye önerileri konusunda şimdiye kadar birçok blog paylaşımı yaparak, sizlere hediye seçiminde yardımcı olmaya çalıştık. Yaklaşan özel günlerle birlikte hediye edilebilecek gümüş takılar ve birbirinden farklı tasarım harikası ürünlerle yeniden karşınızdayız. Hayat arkadaşınızı mutlu etmek, yakın bir dostunuza verdiğiniz değeri göstermek veya iş arkadaşınıza doğum günü hediyesi almak istiyorsanız hediyelik gümüş takılar listesinden seçim yapabilirsiniz.


Hediye Edilebilecek Gümüş Takılar

Kuş motifli bayan kolyesi: Hediyeyi vereceğiniz kişinin taktıkça sizi hatırlayacağı küçük ve şirin bir aksesuardır. Uygun fiyatı ve renkli zirkon taşlarıyla, düşük bütçeli alışveriş yapmak isteyenlerin de gözdesidir.

Nali Şerif yüzükleri: Nali Şerif’in dinimizdeki önemi ve yeri apayrıdır. Bu nedenle hem erkeklere, hem de bayan tanıdıklarınıza hediye edilebilecek gümüş takılardan biridir. Renkli mine işlemeleri ve farklı kasa tipleri bulunan bu yüzüklerde, alternatifiniz oldukça fazladır.

Değerli taşlı yüzükler: Kıymetli taşların işlenerek ihtişamlı birer yüzüğe dönüşmesi, sevdiklerinizi mutlu edebilir. Özel bir model ve işçilik konusunda gerçekten dikkat çekici olan bu yüzükleri, en azından hediye edilebilecek gümüş takılar listenize ekleyebilir ve ilerleyen zamanlarda yeniden inceleme altına alabilirsiniz.

Zincirli küpeler: Düşük bütçeli bir alışveriş olsun istiyorsanız, özel günlerde bayan arkadaşlarınızı mutlu etmek için zincirli kalp, yusufçuk, kelebek, ay yıldız, sonsuzluk ve yıldız gibi sembollerle donatılan küpeleri tercih edebilirsiniz.

Dini motifli küpeler: Bayanlar için hediyelik gümüş takılardan bir diğeridir. Özellikle Vav harfli onxy, zirkon, firuze turkuaz taşlı modeller oldukça çok satılmaktadır.

Yazılı gümüş bileklikler: Erkeklere özel tasarlanan dini aksesuarlarda mevcuttur. Mesela Arapça “Biz seni görmeden sevdik ya Resulallah”, hafız ve La İlahe İllallah yazılı gümüş bileklik modelleri bu kategoride yer almaktadır.

Adalet terazisi yüzükler: Adalet terazisi sembolü birçok takıda kullanılmaktadır. Bu nedenle erkekler için hediye önerileri listemizde kırmızı, mavi ve siyah mine işlemeleri ile dikkat çeken adalet terazisi yüzüklerde yer almaktadır. Bu yüzüklerin kasa tipi olarak kare, oval ve yuvarlak alternatifleri bulunmaktadır.

Hilye-i Şerif kolyeleri: Hem kadın, hem de erkek tanıdıklarınıza hediye edilebilecek gümüş takılar listesinde yer alan Hilye-i Şerif kolyeleri, muazzam işçilikleri ve kaliteleriyle göz kamaştırmaktadır.

Etiketler: hediye edilebilecek gümüş takılar, hediye önerileri, hediyelik gümüş takılar
Ağustos 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR