Gümüş Takı Hediye Paketinde Olması Gerekenler

Gümüş Takı Hediye Paketinde Olması Gerekenler

Gümüş aksesuarlar modern görünümleri ve kullanım kolaylıklarından dolayı özellikle günlük hayatta sıklıkla tercih edilmektedir. Birçok kadının vazgeçilmesi olan gümüş takılar, aynı zamanda hediye olarak da modasını yitirmeyen nitelikte armağanlardır. Peki, gümüş takı hediye paketinde olması gerekenler nelerdir? Sevgiliye hediye gümüş set almak isteyenler nelere dikkat etmelidir?


Gümüş Takı Hediye Paketinde Olması Gerekenler

Gümüş takılar 2'li 3'lü ve 4'lü takım halinde satılabilmektedir. Renkli taşlı veya yoğun işlemeli olarak tasarlanan bu setlerin fiyatları gramajına ve işçilik oranına göre değişmektedir. Ayrıca kişiye özel sevgiliye hediye gümüş set gibi paketlerde de fiyat değişikliği olmaktadır. Genel olarak incelendiğinde gümüş setlerin 150 TL ile 1.500 TL arasında satıldığı görülmektedir. Bu setlerin neredeyse tümünde kolye veya gerdanlık bulunmaktadır. Diğer aksesuarlarda, kolye modelinde tasarlanarak sete dahil edilmektedir.

Bayan gümüş takı hediye paketinde olması gerekenlerden biri de küpelerdir. Özellikle 3’lü setlerde kolye-küpe-yüzük ya da küpe-bileklik-gerdanlık ürünleri bulunmaktadır. Aynı şekilde ikili setlerin çoğunluğu da kolye ve küpeden oluşmaktadır. Gümüş aksesuarlar sektöründe en sık görülen diğer kombinler kolye-bileklik, yüzük-bileklik, küpe-yüzük ve kolye-küpe-bileklik şeklindedir. En çok tercih edilen erkek gümüş takı kombinleri ise taşlı yüzük-tesbih, kolye-yüzük ve kolye-bilekliktir.


Bay Bayan Gümüş Takı Hediye Paketleri

Bayan gümüş takı hediye paketlerini www.naliserif.comsitesinde setler bölümünde bulabilirsiniz. Hürrem Sultan setleri, Vav setleri, Nali Şerif setleri, Elmas motifli setler ve fantezi taşlı setler bayanların çok beğendikleri tasarımlardır. Bu nedenle arkadaşlarınız, tanıdıklarınız ve iş arkadaşlarınız için bu kombinlerden dilediğinizi anında sipariş verebilirsiniz. Su yolu gerdanlık kolye seti ise nadide parçalardan biri olduğu için daha çok sevgiliye hediye gümüş set olarak tercih edilmektedir.

Beyler için hazırlanan tasarımları ise kombinler kategorisinde bulabilirsiniz. Özellikle kişiye özel isimli imamesi ile göz kamaştıran tesbih ve doğal taşlı gümüş yüzük kombini erkek tanıdıklarınız için mükemmel bir hediye seçimi! Türk Bayrağı ve tuğralı kare form yüzük ve modern tasarımıyla dikkat çeken bileklik kombini de çok doğru bir tercih olabilir. Uygun fiyatlı gümüş aksesuarlar ve hediye paketleri için Naliserif.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: gümüş aksesuarlar, gümüş takı hediye paketinde olması gerekenler, sevgiliye hediye gümüş set
Ağustos 25, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR