Fotoğraflı Gümüş Takı Modelleri

Fotoğraflı Gümüş Takı Modelleri

Fotoğraflı gümüş takı modelleri, çoğunlukla kişiye özel resimli tasarlanan aksesuarlardır. Kişiselleştirilmiş ürünler haricinde örneğin semazen resimli gibi modellerde tasarlanmaktadır. Lazer resimli kolye, resimli takı ve fotoğraflı gümüş takı sektöründe birçok marka boy göstermektedir. Kendiniz için ya da tanıdığınız birine hediye etmek için fotoğraflı gümüş takı modellerini inceliyorsanız, seçim yapmadan önce mutlaka markanın gerçek gümüş sattığından emin olunuz. Aksesuar piyasasında imitasyon olarak adlandırılan sahte takılar çok ucuz fiyatlara satılmakta ve imalatlarında kullanılan materyaller ile insan sağlığını tehdit etmektedir. Bu nedenle 925 ayar fotoğraflı gümüş takı modelleri almaya özen göstermelisiniz!


Fotoğraflı Gümüş Takı Modelleri

Lazer resimli kolye son zamanların trend takılarından biridir. Sevdikleriniz için çok anlamlı bir hediye olacağını düşündüğümüz bu kolye modelleri, sizin de üzerinizde oldukça şık duracaktır. Özellikle zevklerine göre maden rengi seçerek, dilediğiniz resmi kolyeniz üstüne lazerle yaptırabilirsiniz. Fotoğraflı gümüş takılar denildiğinde ilk akla gelen kolyeler ve yüzüklerdir. Her iki takı çeşidinin de kare, oval ve yuvarlak kasa tipleri bulunmaktadır. Kolyelerde genellikle gümüş zincir tercih edilse de, deri kullanılarak tasarlananlarda mevcuttur. Ayrıca kolye ucu olarak kalp şeklinde veya etrafı işlemelerle donatılan daire şeklinde modellerde üretilmektedir.


Fotoğraflı Gümüş Takı Modellerinin Fiyatları

Markaların kullandıkları materyallere ve ürünlerdeki işçilik oranına göre fotoğraflı gümüş takıların fiyatları değişkenlik göstermektedir. 70 liradan başlayan fotoğraflı gümüş takı modelleri 400 TL’ye kadar satışa sunuluyor. Özellikle resimli plaka gümüş kolyelerde fiyat 400 liranın bile üstüne çıkabiliyor. Kişiye özel resimli değil de, semazen ve papatya gibi resimleri olan takıları tercih ederseniz çok uygun fiyata kolyeler bulabilirsiniz.

Kişiye özel gümüş kolye, yüzük ve bileklik tasarlayan Nali Şerif’in kaliteli ürünlerini, ücretsiz kargo ve taksit ile ödeme avantajlarından yararlanarak bir tıkla www.naliserif.com’dan alabilirsiniz. Fotoğraflı gümüş takı haricinde doğal taşlı, taşsız, renkli mineli, hat tasarımlı ve dualı birçok gümüş aksesuar çeşidi Naliserif.com’da inanılmaz uygun fiyatlara satılmaktadır. Kendiniz ya da sevdikleriniz için seçeceğiniz takı modelinin kişiselleştirilmesini isterseniz, mağazamıza gelerek veya sitemiz üzerinden canlı chat bölümünü kullanarak taleplerinizi tarafımıza iletebilirsiniz…

Etiketler: fotoğraflı gümüş takı modelleri, lazer resimli kolye, fotoğraflı gümüş takı
Ağustos 08, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR