Erkeklere Alınabilecek Gümüş Hediyeler

Erkeklere Alınabilecek Gümüş Hediyeler

Yaklaşan bir doğum günü, sevgililer günü ya da tanışma yıl dönümü ve benzeri özel bir gün varsa ve siz erkeğe ne hediye alınır acaba diye karamsarlığa düştüyseniz, yepyeni tasarımlarla imdadınıza yetişiyoruz. Bu yıl beylerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz siyah beyaz mineli kare form yüzükleri, erkek tanıdıklarınıza hediye ederek onları çok mutlu edebilirsiniz. Yine bir tasarım harikası olan siyah oniks zirkon taşlı kolye modeli de, burgu işlemeleri ve gümüş zinciri ile erkeklere alınabilecek gümüş hediyeler listesinde yerini alıyor. Gümüş kolye denilince erkekler tarafından çok fazla tercih edilen akik taşlı el yazması modelleri, madene kazıma olarak yazılmış dualı ürünleri ve tuğralı tasarımları da listeye eklemek gerek. Bu kolyelerin popüler hale gelmesinin en önemli nedeni dikkat çekici şık tasarımlarıdır.


Alternatif Olarak Erkeklere Alınabilecek Gümüş Hediyeler

Erkek arkadaşıma ne alsam ya da eşime, iş arkadaşıma veya erkek bir akrabama ne alsam diye düşünüyorsanız, sizlere birbirine geçmiş iki üçgeni ve rivayetlere göre kullanımı Hz. Adem’e kadar dayanan tarihi ile görenleri adeta büyüleyen Mührü Süleyman yüzüklerini önerebiliriz. Bu yüzüklerde yer alan sembolün, Osmanlı Devleti döneminde kullanılmış olan sancaklarda dahi görüldüğü bilinmektedir. Osmanlı’ya ilgi duyan bir tanıdığınıza hediye almayı düşünüyorsanız, armalı veya tuğralı modellerde erkeklere alınabilecek gümüş hediyeler arasında bulunduğu için bu kategorileri de inceleyebilirsiniz.

Gümüş kolyeler ve yüzükler içerisinden farklı birkaç tane hediye fikri verdik. Fakat erkeklere alınabilecek gümüş hediyeler tabi ki de bunlarla sınırlı değil. Birçok erkek tesbih modelleri ile yakından ilgilenir ve özellikle değerli madenlerden yapılmış olan tesbihleri koleksiyonlarından hiç eksik etmezler. Bu nedenle eşime, dostuma, akrabama veya erkek arkadaşıma ne alsam diye kaygılanan okurlarımıza, gümüş tesbih önerisinde bulunabiliriz. Özellikle hediyeyi alacağınız kişinin ismine özel tasarımıyla ve 925 ayar gümüş kalitesiyle tasarım harikası olan Nali Şerif tesbihleri, sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstermenin en güzel yolu diyebiliriz. İşçilik konusunda rakiplerine nazaran daha harika işler ortaya koyan Nali Şerif, ürünlerinin muazzam işçiliğine ve harika görüntüsüne rağmen çok uygun fiyata piyasanın altında satış yapmaktadır!

Etiketler: erkeklere alınabilecek gümüş hediyeler, erkek arkadaşıma ne alsam, erkeğe ne hediye alınır
Ağustos 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR