En Güzel Gümüş Gelin Takıları

En Güzel Gümüş Gelin Takıları

Estetik taş eklemeleri ve yenilikçi bakış açılarıyla hazırlanan en güzel gümüş gelin takıları, bu yılda nişan ve düğün merasimlerinde göze çarpıyor. Yakut, zirkon, onxy, safir, aquamarin ve sedef gibi pek çok değerli taşlarla tasarlanan gümüş gelin takıları, her tarz gelinlik modeliyle kombin edilebiliyor. Adeta gelin adaylarının zarafetini yansıtan ışıltısıyla düğüne gelen misafirleri büyüleyen gelin setleri uygun fiyata Naliserif.com’da satılmaktadır. Gelinlik modelinize göre takılarınızı seçmek ve hızlıca sipariş vermek için sizleri web sitemize bekliyoruz…


En Güzel Gümüş Gelin Takıları

  • Taşlı Gelin Seti Modelleri

Şüphesiz her kadının düğününde vazgeçilmezi olan taşlı gümüş gelin takıları, güpür işlemeli gelinliklerden kabartmalı modellere kadar birçok gelinlikle kombinlenebiliyor. Göz kamaştırıcı taş eklemeleriyle ön plana çıkan bu aksesuarlar, özellikle göğüs dekolteli forma sahip olan gelinliklerde sıkça tercih ediliyor. En güzel gümüş gelin takıları arasında popülerliğini korumaya devam eden taşlı setler, gelin adaylarının adeta kuğu güzelliği yakalamalarına yardımcı oluyor.

  • Zümrüt Gelin Seti Modelleri

    Gümüşün zarafetiyle birleşen nostaljik zümrüt taşlı gelin setleri, son günlerin en trend takıları arasında yer alıyor. Damla kesim formdan, yuvarlak, oval ve kare kesime kadar birçok farklı tasarımı bulunan bu gümüş gelin takıları, yeşil zirkon taş süslemeleri ile gelin adaylarının şıklarını bir adım daha ön plana taşıyor. Özellikle romantik vintage gelinlik modelleriyle mükemmel bir ahenk yakalayan su damlasını andıran zümrüt setler, en güzel gümüş gelin takıları arasında hak ediyor.

  • Altın Kaplama Gelin Seti Modelleri

    Altın setlere nazaran, altın kaplamalı gelin setleri uygun fiyata satıldığı için günümüz düğünlerinde çoğunlukla gümüş altın kaplama aksesuarlar tercih ediliyor. Takı modasına bağlı olarak çeşitlilik gösteren kaplamalı gelin setleri, işleme ve taş detaylarına göre 150 TL ile 1.000 TL arasında fiyatlandırılıyor. Sanatsal işlemeleri ve zarif kıvrımları ile dikkat çeken altın kaplama gümüş takılar, gelin adaylarının naif ve zarif görünmelerini kolaylaştırıyor.

  • Doğal Taşlı Gelin Seti Modelleri

Evet, yanlış duymadınız! Artık düğünlerde şıklığını sadelikte arayanlar, popüler ve modern bir gelin olmak istiyorlarsa tercihlerini doğal taşlı gümüş gelin takılarından yana kullanıyorlar. Örneğin kaplan gözü onxy taşlı setler, en güzel gümüş gelin takıları listesinde başta geliyor. Kır konseptine hitap eden düğünlerde, arkasında fiyonk bulunan gelinliklerde ve prenses kesim gelinlik modellerinde doğal taşlı gelin setleri göz kamaştırıcı bir etki oluşturuyor.

Etiketler: en güzel gümüş gelin takıları, gelin setleri uygun fiyata, gümüş gelin takıları
Eylül 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR