En Güzel Altın Kaplama Gelin Takıları

En Güzel Altın Kaplama Gelin Takıları

Gelin takıları genel olarak yüzük, bileklik, küpe, zincir, set ve kolye olmaktadır. Tanıdığınız biri evlenirken, ona hem maddi hem de manevi anlamda değerli bir düğün hediyesi almak istiyorsanız altın kaplamalı takıları tercih edebilirsiniz. Gümüş altın kaplamalı ürünler fiyat olarak oldukça makul seviyelerde satıldığı için bütçenizi sarsmayacak en güzel hediyelerden biridir. Ayrıca altın kaplama olduğu için alacağınız hediyeyi akrabanız ya da arkadaşınızın düğününde gönül rahatlığıyla takabilirsiniz. Sitemizde bulunan en güzel altın kaplama gelin takıları, özel kutularında gönderildiği için dilerseniz düğünde takmayıp sonrasında da hediye edebilirsiniz.


En Güzel Altın Kaplama Gelin Takıları

1)Kalp anahtarlı kolye: En güzel altın kaplama gelin takılarından biridir. Zincirinde ve anahtarında altın kaplama kullanılırken, kalp figürü de pembe ruby taşlarından tasarlanmıştır.

2)Arapça Hafız yazılı yüzük: Hafız olan bayan arkadaşlarınıza çiçek motifli, siyah mineli ve uygun fiyatlı bu modeli hediye edebilirsiniz.

3)Sonsuzluk kolyesi: Arkadaşınıza olan sonsuz sevginizi hem yanında taşısın istiyorsanız, zirkon taşlarla süslenmiş sonsuzluk kolyesini tercih edebilirsiniz.

4)Ay yıldız küpeler: Türk Bayrağı şeklinde tasarlanan, halka klipsi ile kullanım kolaylığı sunan zirkon taşlı küpe modelidir. Minik ama anlamlı bir hediye vermek isteyenlere…

5)Elif-Vav yüzüğü: Gelin takıları içerisinde altın işçiliği, dini motifi ve modern tasarımıyla beğenilen ürünlerimizden biridir.

6)Zirkon taşlı bileklik: En güzel altın kaplama gelin takıları grubunun eşsiz tasarımlarından olan zirkon taşlı bileklik modeli, ayarlanabilir asansörü sayesinde kolayca takılıp çıkartılabilmektedir.

7)Üç renk kolye: Bu model hem beyaz altın kaplama, hem de rose seven tanıdıklarınız için çok özel bir tercih olacaktır.

8)Nali Şerif yüzüğü: Nali Şerif Kademi Şerif yüzüklerinin manevi değeri çok büyüktür. Kırmızı, yeşil ve beyaz mineli seçenekleriyle altın kaplamalı olarak sunulmaktadır.

9)Yaprak kesim küpeler: Zümrüt yeşil taşlı ve zirkon taşlı alternatifleri bulunan bu küpeler de, en güzel altın kaplama gelin takıları arasında yer almaktadır.

10)Altın kaplamalı set: Çok yakınınız olan birine düğün hediyesi olarak set alabilirsiniz. Beyaz altın ya da sarı altın modeller, taşlı ve taşsız olarak tasarlanarak özel kutusunda gönderilmektedir.

Etiketler: : en güzel altın kaplama gelin takıları, düğün hediyesi, gelin takıları
Ağustos 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR