En Güzel Altın Kaplama Gelin Setleri

En Güzel Altın Kaplama Gelin Setleri

Gelin takısı gümüş olur mu konusunda hala kararsızsan, sizin için en doğru tercih altın kaplama gelin setleri olabilir! Gümüş takılar aslında renk ve model çeşitliliği sebebiyle birçok gelinlikle kombine edilebiliyor. Hatta zümrüt, zirkon, onxy ve safir gibi değerli taşlarla süslenen gümüş aksesuarlar, straplez gelinliklerden V yakalı vintage gelinliklere birçok modelle uyumlu bir bütünlük yakalıyor. Ancak sizde altın tutkusu olanlardansanız ve gelin takısı gümüş olur mu kaygısı yaşıyorsanız, en güzel altın kaplama gelin setleri ile hayalinizdeki estetik gelinliği küpe, kolye ve yüzükten oluşan bir setle tamamlayabilirsiniz.

Ülkemizde düğün gibi özel törenlerin vazgeçilmezi haline gelen altın takılar, evlenecek olan çiftlere ciddi bir maddi yük oluşturduğu için gümüş setler uygun fiyatlarıyla çok iyi bir alternatif oluşuyor. Farklı kesim takı modellerinde altın kaplama kullanılarak; hem düğününde altın rengi aksesuar takmak isteyen gelinlere, hem de ekonomik şekilde merasim yapmak isteyen erkek tarafına hitap ediliyor. Bu nedenle gelin takısı gümüş olur mu diye tasalanmanıza hiç gerek yok. Gümüş takıların rodyum ve altın kaplama olan birçok çeşidi bulunmaktadır. Siz sadece gelinliğinizle görkemli bir uyum yakalayabilecek güzellikte olan modeli seçmeye çalışmalısınız!


En Güzel Altın Kaplama Gelin Setleri

Altın kaplama gelin setleri denilince ilk akla gelen model su yolu gerdanlık takımlarıdır. Gelinlerin kuğu güzelliği yakalamasına ve muazzam bir şıklık elde etmesine yardımcı olan altın kaplama gümüş gerdanlıklar, altın gerdanlıklara göre inanılmaz uygun fiyatlı diyebiliriz. Gelinlerin takı kombinin tamamlayıcısı olan zarif küpeler ve yüzük modeli ise gerdanlıkların tasarım çizgisine uygun şekilde üretiliyor. Ayrıca bazı altın kaplamalı modellerde beyaz altın ve zümrüt taşı da kullanılıyor. Zümrütün büyülü ışığı ile zarif bir gelin imajı çizmek isteyenler, bu modeller arasından da seçim yapabilirler.

Gelelim otantik ayrıntıları seven gelin adaylarına! Sizin için en güzel altın kaplama gelin setleri elmas görünüşlü modeller olabilir. Çiçek ve damla kesimleriyle dikkat çeken ve kıymetli taşlarla süslenerek ön plana çıkartılan elmas görünüşlü setler, otantik bir gelinlik hayal edenlerin genellikle ilk tercihleri oluyor. Diğer altın kaplama gelin setleri için web sitemizdeki Setler kategorisini inceleyebilirsiniz.

Etiketler: en güzel altın kaplama gelin setleri, gelin takısı gümüş olur mu, altın kaplama gelin setleri
Eylül 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR