En Anlamlı Hac Hediyeleri

En Anlamlı Hac Hediyeleri

Hac’dan gelişimizi bekleyen tüm sevdiklerinizi en anlamlı hac hediyeleri ile mutlu edebilirsiniz. Bizleri yolcu ederken de, karşılarken de büyük bir sevinç içerisinde olan eş, dost ve akrabalarımıza vereceğimiz ufak tefek armağanlarla onları düşündüğümüzü belli ederiz. Hacılar kolaylık olabilmesi adına artık günümüzde birçok yerde hediyelik paketler satılmaktadır. Bu paketlerde çeşitli eşyalar ve takılar bulunmaktadır. Ancak sevdikleriniz için daha kaliteli ürünler almak istiyorsanız, o zaman hediyelik paketlere değil de en anlamlı hac hediyelerine yönelmelisiniz. Örneğin; Abdullah İbn Ömer der ki: “Resulullah (s.a.s.) gümüşten bir yüzük edindi.” ve erkeklerin de gümüş yüzük takmaları icma ile caiz kılındı.

Peygamber Efendimiz taşlı yüzüğünü aynı zamanda mührü olarak da kullanmaktaydı. Bu nedenle gümüş yüzük, biz Müslümanlar için oldukça önemli bir takıdır. Hac dönüşü tanıdıklarınıza bu şekilde anlamlı hediyeler sunabilirsiniz. Değişik tesbihler alarak, yuvanıza döndüğünüzde size hoş geldin diye gelen misafirlerinize dağıtabilirsiniz. Hac kokularını seven kişilere esanslar verebilirsiniz. Yine seccadelerimizde en anlamlı hac hediyeleri içerisinde yer almaktadır. Namaz biz Müslümanlara farz kılınmış ve en önemli ibadetlerimizden biridir. Bu nedenle akraba ve komşularınıza hac dönüşünüzde seccadeler hediye edebilirsiniz.


En Anlamlı Hac Hediyeleri Nereden Alınır?

Hediyelik paketler, Hac ve Umre malzemeleri satan mağazalarda bulunmaktadır. Ancak dediğimiz gibi az olsun anlamlı birer hediye olsun istiyorsanız, seçeceğiniz hediyenin türüne göre alışveriş yapmalısınız. Mesela gümüş yüzük almaya karar verdiyseniz, web sitemizin erkek ya da bayan reyonlarını inceleyebilir ya da Fatih’teki mağazamıza gelerek siparişlerinizi verebilirsiniz. Aslında internette gümüş yüzük satan sitelerin sayısı bir hayli fazla. Fakat gerçek gümüş, uygun fiyat ve ücretsiz kargo ile ekonomik bir alışveriş yapmak istiyorsanız kesinlikle firmamız ürünlerinden yararlanmalısınız. Bu sayede hem kaliteli ürünlerle sevdiklerinizi mutlu edebilir, hem de ucuz fiyatlarla kesenizi düşünebilirsiniz.

En anlamlı hac hediyeleri genel olarak yukarıda sıraladığımız ürünlerden oluşmaktadır. Bunların haricinde hac dönüşünde hurma, misvak, takke, kına, dini kitaplar, bilezik, yemeni, parfüm, işlemeli çantalar, dualı tablolar, sürme, zemzem suyu ya da zemzem takımı gibi hediyelik eşyalarda alınabilir.

Etiketler: en anlamlı hac hediyeleri, gümüş yüzük, hediyelik paketler
Ağustos 17, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR