Doğum Günü Hediyesi Nasıl Verilir?

Doğum Günü Hediyesi Nasıl Verilir?

Kimileri için hediye vermek bile orijinal olmalıdır. Kimsenin aklına gelmeyecek orjinallikteki bir hediye bulunmalı ve bunu en doğru zamanda vermelidir. Kimilerine göreyse doğum günü hediyesi alışverişi sadece bir görevden ibaret olduğu için herhangi bir zaman verilebilir. Oysaki çevremizdeki kişilere karşı duygusal yatırım yapmak her zaman en iyisidir. Yani hediyeyi gerçekten beğenip beğenmeyeceğini önemsemek ve veriliş şekliyle önemseme duygusunu hissettirmek önemlidir. Çünkü sizin doğum gününüzde de aynı tavırlar sergilenebilir. Bunun tedbirini önceden almak ve doğum günü hediyesi nasıl verilir öğrenmek gerek!


Partide Doğum Günü Hediyesi Nasıl Verilir?

Bir arkadaşınızın ya da tanıdığınızın doğum günü partisine davetliyseniz, hediyenizi mutlaka onun için iyi dileklerle bulunarak vermelisiniz. Ayrıca kibarlığı elden bırakmamak için de, “Senin için bu hediyeyi seçtim, umarım beğenirsin.” gibi cümlelerle karşı tarafın düşüncelerini önemsediğinizi göstermelisiniz. Peki, parti sahibi kız arkadaşınızsa sevgiliye doğum günü hediyesi nasıl verilir?

Sevgilinizin partisinde ilk önce sizin hediyenizi sunmanız, +1 puan olacaktır. Bu nedenle hediye verme anına gelindiğinde hemen paketinizi kaptığınız gibi kız arkadaşınızın yanına giderek, “Ruhuma nefes veren gönlümün prensesine minik bir hediye” şeklinde jestlerle yeni yaşını kutlamalısınız. Eğer eşinizin doğum günüyse, hayat arkadaşınız için de Nazım Hikmet’in şiirlerinden yararlanabilirsiniz. Nazım Hikmet’in sevdiği kişiden gelecek her şeyi kabul eden aşıklara diyecek elbet bir sözü vardır…


Kutlamalar Haricinde Doğum Günü Hediyesi Nasıl Verilir?

Doğum günü olan kişi parti vermiyorsa, onunla yakınlık derecenize göre doğum günü hediyesini vermeniz daha doğru olacaktır. Mesela bir arkadaşınızın doğum günüyse, illaki o gün hediyesini vererek kutlamanız şart değildir. Öncesinde ya da sonrasında da mutlu yıllar dileyerek, hediye paketini takdim edebilirsiniz. Eşiniz veya kız arkadaşınız için farklı bir alternatif peşindeyseniz ve sürpriz şekilde doğum günü hediyesi nasıl verilir diyorsanız onun için de güzel fikirlerimiz var! Sahilde yürüyüş yaparken veya kalabalık bir ortamda örneğin şehir meydanı gibi yerlerde onu çok sevdiğinizi haykırarak hediyenizi verebilirsiniz. Doğum günü hediyesi olarak henüz kararınızı veremediyseniz, web sitemizdeki ürünleri inceleyerek alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Etiketler: : doğum günü hediyesi nasıl verilir, sevgiliye doğum günü hediyesi nasıl verilir, doğum günü hediyesi
Eylül 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR